Samen maken we er iets moois van!

Roobol is specialist in vloeren, gordijnen en zonwering. Iedere dag zetten wij ons 200% in om er samen met u iets moois van te maken! Ons doel? Klanten blij maken! We maken u blij met de beste producten, een verrassend complete service en een scherpe prijs. Om ons enthousiasme te delen, geven we met regelmaat producten en wooncheques weg. Van (uit)delen wordt tenslotte iedereen blij! Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook en Instagram

 

Actuele actie

 

 

Win een wooncheque met je moodboard!

Deze actie is inmiddels afgelopen.


U kon een wooncheque ter waarde van 200 euro winnen door een reactie te plaatsen bij het actiebericht op onze Facebookpagina. In de reactie moest u een foto van een moodboard toevoegen en een motivatie gegeven waarom u zou moeten winnen.

De winnaar van deze actie is Rebecca van Greuningen uit Leiderdorp

Winnaar

 

 

  

Wooncheque december 2017

 

 

De winnaars van de afgelopen acties

Van de prijsuitreiking wordt een foto gemaakt. Onderstaande winnaars mochten we al blij maken:

 

 

Sinterklaas geeft een wooncheque weg!


U kon kans maken op een wooncheque ter waarde van 200 euro door een reactie te plaatsen bij het actiebericht op onze Facebookpagina. In de reactie moest u ons laten weten wearom u de wooncheque graag zou willen krijgen van Sinterklaas. We hebben veel leuke reacite en gedichten gekregen.

Het was niet makkelijk om een winnaar te kiezen, maar de gelukkig winnaar is Patricia Blom uit Amersfoort

 

 

  

Wooncheque Sinterklaasactie

 

 

 

 

Kies, motiveer en win een vloerkleed!

 

Roobol heeft één van de grootste collecties vloerkleden. Tot en met 19 november had u de kans om deel te nemen aan een actie waarbij u een vloerkleed kon winnen. Het enige wat u moest doen wat een reactie plaatsen bij het actiebericht op Facebook. Daarin moest u een motivatie geven waarom u zou willen winnen. 

De winnaar is Maarten Snaauw uit Amsterdam.


 winnaar-week45

  

Kies, motiveer en win een vloerkleed!

 

 

 

 

Verzin een naam voor dit vloerkleed en maak kans op een wooncheque t.w.v. 200 euro!

 

Onze inkopers gaan continue op pad om nieuwe producten in te kopen. Zo houden we ons assortiment actueel en sluiten we aan bij uw woonwensen. Alle nieuwe producten moeten natuurlijk ook een nieuwe naam krijgen. Tijdens de actieperiode kon u ons helpen door een originele naam te verzinnen voor dit vloerkleed.

De winnaar is Cindy de Wit uit Maarssen. Het vloerkleed gaat 'Symbolica' heten. 


 winnaar

 

 

 

Wooncheque wk38 2017

 

 

 

 

Win gratis interieuradvies aan huis + een wooncheque t.w.v. 200 euro!

 

Op maandag 2 oktober 2017 heeft de jury een winnaar gekozen voor deze actie. De winnaar krijg gratis interieuradvies aan huis en een wooncheque ter waarde van 200 euro. Het interieuradvies kan dus direct opgevolgd worden met de aanschaf van een nieuwe vloer of gordijnen bij Roobol.

De winnaar is familie Kamerling uit Hendrik ido Ambacht.

 

 

 

 

 

Wooncheque wk38 2017

 

 

 

Maak kans op een wooncheque t.w.v. 250 euro!

 

Op maandag 11 september 2017 hebben we weer een wooncheque weggegeven ter waarde van 250 euro! Meedoen kon door te reageren op het actiebericht op Facebook of door een e-mail te sturen naar actie@roobol.com. In het bericht moest vermeldt worden wie de wooncheque gegund werd en er moest een motivatie gegeven worden. 

De winnaar van deze actie is Annika de Wild uit Rotterdam. De wooncheque is uitgereikt in onze winkel in Rotterdam (Alexandrium).

 

 winnaar-wk36-1

 

 

Wooncheque wk36 2017

 

 

 

Doe mee en maak kans op een nieuw vloerkleed!

Deze actie is inmiddels afgelopen.


De actie:
U kon ons laten weten welk vloerkleed u zou willen winnen en waarom. Dat kon via Facebook door te reageren op het actiebericht. In de reactie moest u vermelden welk vloerkleed u zou willen winnen, waarom u zou moeten winnen en uw woonplaats. U kon ook meedoen per e-mail. In de e-mail moest vermeldt worden welk vloerkleed u zou willen winnen, uw motivatie en uw woonplaats en telefoonnummer. 

De winnaar: 
- Marije de Jong - Helder uit Hilversum.

 

winnaar

 

 

Kies en win een vloerkleed

 

 

 

Nieuwe zonwering t.w.v. 250 euro!

Deze actie is inmiddels afgelopen.


De actie:
U kon meedoen aan deze actie door ons per mail of via Facebook te laten weten waarom u (binnen)zonwering nodig heeft. Iedereen hartelijk dank voor alle leuke reacties. Helaas konden we maar twee winnaars selecteren. Maar gelukkig volgen er nog meer acties, dus wie weet bent u dan de winnaar.

De winnaars: 
- Sanne van den Hoek uit Capelle aan den IJssel
Marijke van der Velde uit Vlaardingen

 

winnaar zonwering 1

 

 

Maak kans op nieuwe zonwering t.w.v. 250 euro

 

 

 

Win een wooncheque t.w.v. 500 euro!

Deze actie is inmiddels afgelopen.

De actie:
Twee weken lang kon u iemand die ging samenwonen of trouwen opgeven voor een wooncheque ter waarde van 500 euro. Wij gaven twee wooncheques weg. Meedoen kon door te reageren op het actiebericht op Facebook of door een e-mail te sturen naar actie@roobol.com. In beide gevallen moest u vermelden wie u zou nomineert en waar diegene zou gaan wonen en of diegene gaat samenwonen of trouwen.

De winnaars: 
1. Manuela van Drie uit Utrecht
2. Linda Groenestein uit Rotterdam

 

Winnaar 1    Winnaar 2

 

 

 

Wie gunt u een wooncheque t.w.v. 500 euro

 

 

 

Kies, motiveer en win een vloerkleed!

Deze actie is inmiddels afgelopen.

De actie:
Drie weken lang gaven we iedere week een vloerkleed weg. U kunt het vloerkleed winnen door te reageren op het actiebericht via Facebook of door een e-mail te sturen naar actie@roobol.com. We hebben veel leuke reacties gekregen. Iedereen hartelijk dank voor de enthousiaste en positieve reacties en mails! 

De winnaars:
1. Nieske van der Zwan uit Zoetermeer
2. Nicole Luijkx Balemans uit Breda
3. Mandy Kamphuis uit Den Haag 

 

Winnaar kies-en-win vloerkleed 1    Winnaar 3

  

Kies, motiveer en win een vloerkleed!

 

 

 

Win een wooncheque t.v.w. 750 euro!

Deze actie is inmiddels afgelopen.

De actie:
Roobol viert haar 71e verjaardag! Daarom gaven we een wooncheque weg ter waarde van 750 euro. Deelnemers aan de actie konden meedoen via Facebook, Instagram of per e-mail. In een reactie moesten ze ons laten weten aan wie de wooncheque werd gegund en waarom. 

De winnaar:
De winnaar van de actie is Jennifer Horsman uit Hoek van Holland. Ze gunt hun baby Zoë een babykamer met mooie gordijnen, een nieuwe vloer en een rolgordijn. Van harte gefeliciteerd met de wooncheque! 

 

winnaar wooncheque verjaardag

  

Wie jarig is trakteert! Maak kans op een wooncheque van 750 euro!

 

 

 

Win een wooncheque voor uw slaapkamer!

Deze actie is inmiddels afgelopen

De actie:
Om een metamorfose van uw slaapkamer te winnen, kon u meedoen door een foto van uw slaapkamer naar ons te mailen. Op maandag 27 maart 2017 heeft de jury de winnaar gekozen uit de vele inzendingen.

De winnaar: 
Britt Duyvestijn uit Leidschendam heeft de wooncheque t.w.v. 500 euro gewonnen! Per 1 februari hebben ze een nieuw huis, maar daar moet nog het een en ander in verbouwd worden. Ook de slaapkamer moet nog aangepakt worden. De verbouwing doen ze allemaal zelf, naast hun fulltime baan en de zorg voor de kinderen. De wooncheque komt dus goed van pas. Het geeft meer ruimte in het budget én Roobol kan de familie Duyvestijn ontzorgen met het leggen van de vloeren en het ophangen van de raambekleding. Dat scheelt weer een klus!

 

  

Win een metamorfose van uw slaapkamer

 

 

 

Win een wooncheque voor uw club!

Deze actie is inmiddels afgelopen


De actie:
U kon tijdens deze actie een club, vereniging of organisatie opgeven voor een wooncheque t.w.v. 1000 euro! Diverse verenigingen hebben aan deze actie meegedaan: sportverenigingen, muziekverenigingen, scoutingclubs, kerken, zorggroepen etc. Hartelijk dank voor jullie reacties en e-mails. We vonden het leuk om alle verhalen te lezen en te zien hoe iedereen betrokken is op zijn of haar club. Uiteraard was het een moeilijke keuze, maar onderstaande club heeft gewonnen.

De winnaar: 
De winnaar is korfbalvereniging KCR uit Ridderkerk. Diverse leden hebben ons gemaild en gereageerd via Facebook. Er komt een nieuw clubhuis en daarom kan de korfbalvereniging de wooncheque goed gebruiken. 

  

Win een wooncheque voor uw club

 

  

 

Wie gunt u een wooncheque t.w.v. 250 euro?

Deze actie is inmiddels afgelopen


De actie:
Wie gunt u een wooncheque ter waarde van 250 euro? Dat was de vraag die we u hebben gesteld bij deze actie. We kregen ontzettend veel reacties binnen per e-mail, via Facebook en via Instagram. Uit ruim 1100 unieke inzendingen had de jury de lastige taak om slechts drie winnaars te kiezen. 

De winnaars: 
1. Barry van Oorschot uit Hendrik ido Ambacht
2. Regina van Wijhe uit Almere
3. Rolf Kamerbeek uit Noordwijk

 

        

  Wie gunt u een wooncheque t.w.v. 250 euro

 

  

 

Win een vloerkleed t.w.v. 200 euro!

Deze actie is inmiddels afgelopen


De actie:
Deelnemers konden een vloerkleed winnen door een foto te maken van de kamer waar het vloerkleed in zou moeten komen. Naast het maken van een foto moesten de deelnemers hun keuze motiveren. We kregen ontzettend veel foto's binnen. Iedereen hartelijk dank voor deelname!

De winnaars: 
1. Sandra Mensink uit Noordwijk
2. Fam. van den Enden uit Sliedrecht
3. Marga Bakkum uit Maarn

 

        

  Win een vloerkleed!